top of page

578

Llocs netejats

21

Professionals treballant

253

Clients contents

9

Anys treballats

SOBRE NOSALTRES

Per a empreses 

professionals, neteges professionals

Som una empresa de neteja seriosa i responsable que disposa de diferents serveis adaptats a cada espai i necessitat. Els nostres professionals estan certificats i reuneixen totes les aptituds necessàries per netejar pisos, hotels, oficines, locals comercials, escales comunitàries i restes d'obres. 

La satisfacció dels clients és la nostra recompensa. Per aquest motiu, sempre tenim cura de tots els detalls i ens desfem de tota la brutícia amb cura, utilitzant productes de gran qualitat i deixant les estances llestes per a ser utilitzades. A més, sempre assegurem un bon preu i un tracte personalitzat. Ens pots contactar per telèfon o per correu sense cap compromís.

Net i Ben fet és una empresa de neteja professional. És una empresa de neteja seriosa i responsable que disposa de diferents serveis adaptats a cada espai i necessitat. Els nostres professionals estan certificats i reuneixen totes les aptituds necessàries per netejar pisos, hotels, oficines, locals comercials, escales comunitàries i restes d'obres.   La satisfacció dels clients és la nostra recompensa. Per aquest motiu, sempre tenim cura de tots els detalls i ens desfem de tota la brutícia amb cura, utilitzant productes de gran qualitat i deixant les estances llestes per a ser utilitzades. A més, sempre assegurem un bon preu i un tracte personalitzat. Ens pots contactar per telèfon o per correu sense cap compromís.
bottom of page